Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2018 22:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

V Itálii otevřou divokou studentskou pláž, kam se dostanou jen lidé mladší 30 let

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nedaleko Rimini vznikne zajímavá pláž, která ráda přivítá každého mladého člověka.

I když průměrný Čech cestuje na dovolenou s představou dokonalého relaxu na pláži, množství příslušníků naší mladší generace netouží po nudném ležení u vody. Namísto toho vyhledávají letní festivaly a večírky, které se často na plážích zorganizovat nedají, protože na nich do večerních hodin leží odpočívající turisté a města si často upravují nařízení tak, aby hluk z pláží nijak neotravoval místní obyvatele žijící poblíž.

Italské letovisko Bellaria-Igea Marina však vymyslelo perfektní způsob, jak vytvořit přímo u moře oázu pro mladou generaci, aniž by byli lidé toužící po nerušeném odpočinku omezováni. Už za pár dní, konkrétně 7. června, své brány otevře speciální pláž, kde nebude moci vstoupit jen tak leckdo. Na pláž se dostanou pouze lidé ve věku od 16 až do 29 let, takže pokud máš ještě horký občanský průkaz, nebo jsi nedávno oslavil kulaté třicáté narozeniny, budeme tě muset zklamat.

Pláž se nachází nedaleko oblíbené letní destinace Rimini a Jaderské moře samozřejmě pořádného Čecha nemá jak zklamat, protože u něj už strávil pár dovolených. Vstup na pláž bude bezplatný a návštěvníci se mohou těšit na diskotéky, večírky i množství stánků s jídlem a alkoholem. Na pláži se vyřádí i milovníci sportu, a tak byste s kamarády mohli popřemýšlet nad tím, zda se na letní dovolenou v partě nehodí zajet právě do Itálie.

Domů
Sdílet
Diskuse