Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2018 10:31
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Offset z Migos koupil auto muži, který mu zachránil život při dopravní nehodě

HUDBA
Uložit Uložené

Zachránil život, dostal za to auto. A taky 9 tisíc followerů.

Poté, co před dvěma týdny utrpěl raper Offset hrůznou autonehodu, při které si ošklivě zničil jak svůj zelený Dodge Challenger SRT 392, ale hlavně při ní skoro zemřel, se mu život obrátil naruby. „Tohle je důvod, proč každý den děkuji bohu,“ uvedl na svém Instagramu. 

Možná za jeho záchranu může bůh, ale naživu je také hlavně díky včasné pomoci muže, který jen náhodou procházel kolem zničeného auta a raperovi nabídl pomoc. Na to konto se mu chtěl člen atlantské grupy Migos odvděčit.


„Chci poděkovat @jlckingcash za to, že mi zachránil život při mé autonehodě. Když šel z práce a uviděl mě, jak vylézám ze svého auta, pomohl mi dostat se do bezpečí. Takže jsem teď pro něj koupil nové auto. Bůh je dobrý,“ napsal u příspěvku, kde svému zachránci Jamarovi koupil Nissan Altima S.

Jelikož muže ve svém instagramovém příspěvku i označil, kromě auta mu v podstatě bez záměru věnoval rovnou i novou kariéru, protože na jeho účtu začaly přibývat masy followerů a jeho účet si tak bez jediného přidaného příspěvku polepšil o více než 9 tisíc nových sledujících. Kdyby toho Jamar využil, může rozjet zaměstnání např. jako instagramový influencer.

 
Domů
Sdílet
Diskuse