Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2018 14:53
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Crocsy přicházejí se zabudovanými ponožkami

MÓDA
Uložit Uložené

Může nás značka Crocs ještě něčím překvapit?

V módní branži se na ně hledí nanejvýš opovrhujícím pohledem. Často se diskutuje o tom, že Crocsy jsou pravděpodobně jedním z nejhorších módních kousků v historii lidstva. Nenahraditelným gumovým sandálům, připomínající spíše dřeváky, nestačí, že jsou už samy o sobě neestetické. Aktuálně přicházejí s ještě bizarnější kolaborací.

Po netradičních spolupracích jako například se značkou Balenciaga z podzimu minulého roku, o níž jsme tě samozřejmě informovali, brzy vydá ještě možná méně obvyklý počin s newyorskou streetwearovou značkou Alife. Jde například o neobvyklé nazouváky se zabudovanými ponožkami ve verzi „Sport“ či model s odnímatelnými 3D gumovými památkami, které se umísťují do děr na vrchní části boty ve verzi „Art“.

Crocsy přicházejí se zabudovanými ponožkami
Zdroj: Alife

Třetí verze nové kolekce s názvem „Classic“ jsou překvapivě obyčejně šedé Crocsy s černým Alife logem. Všechny modely budou dostupné na oficiálním e-shopu Alifu New York a datum vydání připadá na 14. červen.

Crocsy přicházejí se zabudovanými ponožkami
Zdroj: Alife

Domů
Sdílet
Diskuse