Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2018 9:43
Čas čtení 0:00
Tomáš Blahuta

Studentka se bála pavouka, a tak si zavolala donáškovou službu, aby se ho zbavila

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Přílišné strach vás donutí udělat neobvyklá rozhodnutí.

Pokud trpíte arachnofobií, není pro vás nic horší, než přímý pohled na maličkou (nebo i obrovskou) bestii s osmi nohama schovanou kdesi v temném koutě nebo rovnou v prosvětleném rohu vašeho obývacího pokoje. Samozřejmě, doma v hojně obývaných prostorách pavouků (snad) nenacházíte celá kvanta. Typické jsou spíše pro sklepy, garáže a podobně.

Demi Sweeney, 22letá britská studentka kriminologie, byla sama doma, když najednou kolem 10:00 spatřila, že svůj životní prostor sdílí ještě s jedním živočichem. Přepadl ji strach a neodvážila se jednat na vlastní pěst, a proto uvažovala, co udělat dál. Kamarády nablízku neměla, nereagovali ani sousedé. Když dostala hlad, tak ji napadlo, že kontaktuje společnost Deliveroo. Jde o online donáškovou službu jídla, kdy vám po objednávce zaměstnanci přivezou jídlo z restaurace až domů. A právě fakt, že poslíčci jdou až před práh dveří, jí pomohl s vyřešením nepříjemné situace.

Studentka se bála pavouka, a tak si zavolala donáškovou službu, aby se ho zbavila
Zdroj: www.indy100.com

Napsala zprávu na Deliveroo Help s otázkou, zda jí jejich zaměstnanec pomůže pavouka odstranit. Odpověděli kladně a po 20 minutách přišel Joe. Demi životní rychlostí proběhla dveřmi, v jejichž rohu byl zmíněný pavouk a šla otevřít vchod. Joe vstoupil dovnitř, vzal židli a snažil se živočicha ulovit. Jeho akce mu vyšla a hodil ho do záchodu, kde jej následně spláchl.

Studentka se bála pavouka, a tak si zavolala donáškovou službu, aby se ho zbavila
Zdroj: www.eveningexpress.co.uk

Jak byste se zachovali v její situaci vy?

Domů
Sdílet
Diskuse