Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2018 12:22
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

BMW si v novej reklame uťahuje z Mercedesu. Provokačne prichádza do predajne konkurencie na zlatej X2

TECH
Uložit Uložené

"Drop The Mic" z okna zlatého bavoráka.

Konkurenčné súboje medzi jednotlivými značkami sú prirodzeným javom, ktorý sa deje neustále. Ešte nedávno sme ťa informovali o uštipačnej reklame zo strany Samsungu, adresovanej kalifornskému gigantovi s nahryznutým jabĺčkom. No tentokrát ide o spor v automobilovej sfére.

Mníchovská automobilka BMW si v najnovšom spote totiž uťahuje práve zo svojho najväčšieho protívnika s názvom Mercedes-Benz. V 19-tich sekundách sa snaží ponížiť konkurenciu tým, že na výraznom zlatom crossoweri BMW X2 vošiel do predajne Mercedesu. V nej môžeme vidieť predajcu s tromi vozidlami GLA, ktoré majú svojou čiernou farbou pôsobiť fádne oproti zlatému SUV.

Zlaté BMW prichádza v sprievode skladby "They Love Me" od umelca menom Classik. Spot zámerne obsahuje pasáž s vetou „I know why you are mad when you see me“, počas ktorej šofér z okna vyhodí zlatý mikrofón. Celú iniciatívu sprevádza reklamný slogan „Skutočné hviezdy jazdia v zlatej“. Mercedes doteraz nijako neodpovedal.

 

Domů
Sdílet
Diskuse