Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2018 19:57
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Bradley Cooper režíruje Lady Gagu i její zpěvačku Ally. Zažijte vzestup její kariéry ve vynikajícím dramatu A Star Is Born

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vychutnejte si skvělý trailer remaku hudební klasiky, tentokrát s country nádechem.

A Star Is Born dorazí do našich kin už v říjnu, ale nebude to poprvé, co film s tímto názvem uvidíme. Původní verze vznikla v roce 1937, později se dočkala remaku z roku 1954, kdy byla oceněna Zlatým glóbem a získala i několik nominací od Filmové akademie.

Poslední remake byl v kinech v roce 1976 a zahrála si v něm Barbara Streisand, která snímku dodala rockový zvuk. Tentokrát se ale opřeme i o country hudbu. Příběh vždy vypráví o „Ester“ a „Normanovi“. V tomto případě je Jackson zavedená hvězdička, která pomůže Ally v její kariéře v momentě, kdy na ni už zanevřela.

Jackson ale postupně začíná ztrácet půdu pod nohama, a to zejména kvůli svým vnitřním démonům a alkoholismu. Na druhé straně tu máme Ally, jejíž sláva začíná rapidně růst a jejich romantický vztah se začíná rozpadat.

Hlavní postavy ztvární Lady Gaga a Bradley Cooper. První jmenovaná měla původně vystupovat pod svým civilním jménem – Stefani Germanotta, ale marketingové oddělení mělo jiný názor. V každém případě, půjde o její první celovečerák poté, co si převzala Zlatý glóbus za svou roli v seriálu American Horror Story.

Gaga a Cooper nahráli své skladby do filmu během živých vystoupení, aby tak ze sebe dostali autentičtější projev. Cooper, který mimochodem drama i režíruje (půjde o jeho režijní debut), tvrdí, že představa zpívání s Gagou ho neznervózňovala. 

Co se traileru týče, máme z něj radost. Po vynikajícím představení Bohemian Rhapsody, ze kterého mělo více z nás husí kůži, si alespoň já myslím, že A Star Is Born vypadá ještě lépe.

Minimálně ten trailer je vynikající, přičemž skladby, které v něm odezní, na tom mají určitě obrovský podíl. Těšit se očividně můžeme i na herecké výkony. Gaga působí nesmírně sympaticky a spolu s jejím hudebním projevem ji po tomto snímku budeme asi navěky milovat. Bradley je zase Bradley, žádné zklamání by tedy nemělo hrozit.

Kromě Coopera a Gagy uvidíme i herce jako Andrew Dice Clay, Dave Chappelle či Sam Elliott. Texty písní napsala Gaga společně s Cooperem a umělci včetně Lukase Nelsona, Jasona Isbella a Marka Ronsona. Jde tedy o originální soundtrack. Zdá se, že tu máme dalšího oscarového adepta.

Premiéry A Star Is Born (Zrodila se hvězda) se dočkáme 4. října. Nemůžeme se dočkat, až budeme sedět v kinech.

PS: Cooper chtěl původně obsadit Beyoncé, ale ta otěhotněla, natáčení se odložilo a rejža si nakonec vybral Gagu. 

Bradley Cooper režíruje Lady Gagu i její zpěvačku Ally. Zažijte vzestup její kariéry ve vynikajícím dramatu A Star Is Born
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse