Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2018 19:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Moloch vydává sedmiminutovou odpověď členům Pozor Records a H16. V klipu má bitkaře i černé Lamborghini

HUDBA
Uložit Uložené

Po dlouhém čekání a dvou nahrávkách tu máme i oficiální odpověď v skladbě.

Aktuální spor mezi Molochem Vlavo a zbytkem rapové scény je snad všem dobře známý. Petržalský raper společně s Torulou vydali skladbu Bum Pelér, která rozvířila vody i díky tomu, že se pro jistotu vyjádřili ke všem úspěšným kolegům. Odpovědi se za krátkou chvíli dočkali od členů Pozor Records a Otise. Na tu následně zareagoval jen Torula a na řadě byl pochopitelně i samotný hlavní aktér.

Ten se v posledních dnech bohužel zmohl jen na dvě nahrávky, které měly být pravděpodobně promem k dnešnímu diss tracku. Moloch se podle očekávání vyjadřuje nejen k Pouličnému autorovi tónov. Svůj vzkaz si najde i Mega M a členové H16.

Samozřejmě jsme se dočkali i videoklipu, do kterého si Moloch vzal černé Lamborghini i kamarády s tetováními populárními mezi neonacisty. Více snad už dodávat nemusíme, poslechněte si výsledek a své pocity nám určitě nezapomeňte napsat do komentářů. Nyní je na řadě P.A.T.

Domů
Sdílet
Diskuse