Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2018 18:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit vydává disstrack na Molocha Vlavo. Po vzoru Drakea se mu chystá poslat fakturu za promo

HUDBA
Uložit Uložené

Tentokrát přichází odpověď ze stáje H16.

Pravděpodobně nejdelší slovenský rapový beef historie má další pokračování. Celý vývin jsme již mapovali v předešlých článcích a většina domácích fanoušků vše pozorně sleduje, takže snad není třeba nic přibližovat. Tentokrát se o slovo hlásí hlava vydavatelství Spirit Music. Skladba dostává název První a poslední a jak již dobře víš, je věnována petržalskému raperovi Molochovi Vlavo.

Majk Spirit se do Grimasovy hudby vyjádřil klidně a zmiňuje i konkrétní věci z jejich společné historie. Podle očekávání se vyhnul agresivitě a jak už bývá zvykem, v závěru zanechal bývalému členovi již neexistující Druhé Strany vřelý vzkaz.

Názor si utvořte sami a klidně nám ho napište do komentářů. Zároveň ještě dáváme do pozornosti tento příspěvek Pouličného autora tónov, v němž píše, že už nemá v plánu nahrávat další disstracky.

Domů
Sdílet
Diskuse