Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2018 15:19
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Kanye West šokoval kampaní pro své nové tenisky

MÓDA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Po zhlédnutí fotek kampaně pro Yeezy 500 byl v šoku nejeden fanoušek.

Kolem rapera Kanyeho Westa je momentálně rušno nejen v souvislosti s jeho dvěma hudebními projekty, tedy sólovým albem Ye, jehož všechny skladby se dostaly do Top 40 v nejprestižnějším žebříčku Billboard Hot 100, či velkolepým dílem s názvem Kids See Ghosts ve spolupráci s Kid Cudim.

Yeezymu se totiž aktuálně podařilo vytvořit ještě jeden impozantní počin, ale ten už nepochází z hudební sféry. Jde o nejnovější kampaň pro jeho sérii tenisek Yeezy 500 s názvem „Supermoon Yellow“. Fotografie, které ji doprovázejí, se za poslední hodiny začaly sdílet po sociálních sítích a mnoho fanoušků šokovaly.

Ptáš se proč? Kanye se totiž rozhodl kampaň podat opět co nejkontroverznějším způsobem, jak jsme u něj už dávno zvyklí. Modelky fotící promo fotografie, o které se postaral mladý fotograf Eli Russell Linnetz, byly povětšinou polonahé či dokonce úplně odhalené. Nechybí cenzurované fotky ženských intimních partií, poprsí či zadků. Před objektivem se ukázaly modelky jako Veneda Budny, dvojčata Clermont Twins či Kristen Noel Crawley.

Domů
Sdílet
Diskuse