Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2018 10:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Do Rytmusovho Pozor Records vstupuje Opoštáris Band. Vypočuj si prvú rapovú skladbu, ktorá je venovaná lacným ženám z Bratislavy

HUDBA
Uložit Uložené

Všetko nasvedčuje tomu, že o skvelých hudobníkoch budeme v tomto zložení ešte veľa počuť.

Okolo Rytmusovho Pozor Records, pod ktorým pôsobí napríklad aj Pouličný autor tónov alebo Mega M, to dlhodobo žije. Chalani vydávajú jeden projekt za druhým a ako bonus sa nedávno zaplietli do beefu s Molochom, vďaka čomu o nich počujeme ešte častejšie. 

Teraz však vydavateľstvo prijíma nových členov, ktorí sa o slovo hlásia hneď aj s prvou skladbou. Ide o kapelu Opoštáris Band a ak ti tento pojem niečo hovorí, tak je to správne. Talentovaní chalani v zložení Tomáš Gajlík, Eugen Vizváry, Dávid Hodek a Richard Csino už mali možnosť viackrát kryť chrbát Krstnému Otcovi, teda sa však vydali na náročnú cestu rapovej kapely.

Debutová vec s názvom Sa oplatí je venovaná bratislavským lacnejším ženám a dostáva aj adekvátny vizuál od dvojice Tibor “Bábo” Mészáros a Sewerovsky Marko. Viac už snáď dodávať netreba. V komentároch nám daj vedieť, ako sa ti skladba páči.

Domů
Sdílet
Diskuse