Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2018 21:05
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Porazí najlepší burger v Košiciach ten bratislavský? Top prevádzky z metropoly východu majú čo ponúknuť

GASTRO
Uložit Uložené

Rozmaznaný Bratislavčan hľadá v Košiciach 6 najlepších podnikov v sprievode miestneho gastro špecialistu.

Gastronómia na Slovensku sa posúva míľovými krokmi smerom vpred prakticky neustále a teší nás, že tomu tak nie je len v hlavnom meste. Svedčí o tom množstvo prevádzok naprieč celou krajinou, pričom my sme sa tentokrát zašli pozrieť do Košíc.

Nášho tradičného ochutnávača, foodblogera Čoje, v metropole východu sprevádzal miestny odborník na slovo vzatý, ktorým nie je nikto iný ako Dragan známy pod pseudonymom Food Tips Košice

Dvaja páni s vycibrenými chuťovými pohárikmi si postupne v spoločnosti priateľov prešli 6 tamojších podnikov, ktoré podľa Dragana najlepšie reprezentujú stúpajúcu kvalitu gastronómie. Postupne tak navštívili Tabačku, Dva Dve, Republiku Východu, Pána Rybu, Grange a na prebiehajúcom Street Food festivali vyskúšali stánok Robin.

Ako to celé dopadlo si môžete už teraz pozrieť nižšie a okrem iného sa dozviete aj to, či najchutnejší košický burger tromfne ten z Bratislavy. 

P.S. - Viac videí našej produkcie nájdete na YouTube kanáli Refresher

Domů
Sdílet
Diskuse