Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2018 11:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

BiggBoss Náplavka bude i letos!

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Sice se už nesetkáme na smíchovské straně náplavky, kultovní série vystoupení v podání BiggBoss labelu však pokračuje i letos.

Praha ještě v začátku roku zkomplikovala život několika provozovnám, které měly být od května na náplavce otevřené. Omezení se mimo mnoho jiného týká například i kultovní události BiggBoss Náplavka, která se již několik let koná v různých formátech právě na smíchovské straně, kde aktuálně probíhá revitalizace.

Organizátoři na fanoušky přesto mysleli a nedopustili zrušení, takže se tentokrát přesuneme na nedaleký Střelecký ostrov. Do kalendáře si označ datum 27. 6. od 16:00 a již tradičně se připrav na pořádnou dávku hudby. Tentokrát kromě PSH a Maniaka vystoupí i WWW, Hentai Corporation, The Atavists a Lazer Viking. Vstup je samozřejmě zdarma a my budeme zvědaví, zda se podaří prolomit nějaký ten rekord v návštěvnosti.

Facebooková událost tady.

BiggBoss Náplavka bude i letos!
Domů
Sdílet
Diskuse