Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2018 20:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Moloch Vlavo nahlásil Spiritův diss a YouTube ho smazal. Petržalský raper tvrdí, že chce silnější odpověď

HUDBA
Uložit Uložené

Majk Spirit reaguje a Molocha označuje za udavače přesně tak jako v skladbě.

Ani jsme se nenadáli a máme tu pokračování. Bohužel opět bez skladby. Celý průběh sporu mezi Molochem Vlavo a zbytkem scény jsme již mapovali v předešlých článcích, takže pojďme rovnou k věci. Poté, co Majk Spirit vydal svou odpověď s názvem Prvý a posledný asi většina očekávala, že petržalský raper odpoví ještě tvrději než naposledy.

Hned po vydání dal Speezy Molochovi na odpověď 48 hodin, během kterých se nic nestalo. Dnes jsme se dozvěděli, že bývalý člen již neexistující Druhé Strany ve skutečnosti pracoval na tom, aby diss navždy odstranil z YouTube. Grimaso v něm totiž použil pár slov z Molochových skladeb, aby ho zesměšnil, čehož autor využil, aby si nárokoval práva.

No a protože je YouTube v posledních měsících více než přísný a tato hlášení vyhodnocuje automaticky, diss track vymazal. Majk Spirit se pravděpodobně bude moci odvolat, ale v tomto případě jde v první řadě o fanoušky, kteří by měli vyhodnotit, zda je toto správný krok v poctivém rapovém beefu.

Moloch Vlavo nahlásil Spiritův diss a YouTube ho smazal. Petržalský raper tvrdí, že chce silnější odpověď
Domů
Sdílet
Diskuse