Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2018 19:39
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Gigantická krajta spolkla ženu. Sedmimetrový had zaútočil, když Indonésanka obdělávala zahradu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Indonésii má člověk důvod se bát o svůj život.

Po 54leté Indonésance našli v její zahrádce jen sandály, mačetu a baterku. Scéna jako z hororu se odehrála na ostrově Muna, a když místní obyvatelé zjistili, že se žena vypařila, vydali se ji hledat do okolí. Rodinní příslušníci se v panice rozprchli do lesů a asi 50 metrů od ženiných věcí objevili dva chlapci sedm metrů dlouhou krajtu s podezřele nafouknutým břichem.

Gigantická krajta si však troufla na příliš velké sousto, měla problém se byť jen pohnout, kluci tak neměli problém s její porážkou. Když ji ve vesnici rozřezali, nepřekvapivě v něm objevili tělo Indonésanky, a to v ještě neporušeném stavu i s oblečením.

Obyvatelé nyní napsali místnímu starostovi, aby se více zajímal o jejich bezpečnost. Obrovští hadi ve vesnici jsou běžnou záležitostí, a i když na lidi obvykle neútočí, výjimky se dějí a toto byla jedna z nich. Krajty však rády útočí například na dobytek, čímž působí škody místnímu obyvatelstvu. Ty největší, dorůstající až do délky osmi či devíti metrů, si pochutnají například i na opicích.

Domů
Sdílet
Diskuse