Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2018 9:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Hotely pro dospělé, kam nesmí děti, jsou letním trendem. Užiješ si tam absolutní klid a ticho

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na dovolenou se většina z nás i tak vydává oddechnout si.

Na letní dovolenou si průměrný Čech odkládá peníze celý rok, aby je pak mohl utratit za dva týdny u moře. I když nejde o nejhorší možné rozhodnutí, příjemnou dovolenou dokáží často narušit nepředvídatelné situace. Nevyhovující může být doprava, pokoj, jídlo či děti.

Nejde o děti konkrétního rekreanta, ale o člověka, který přijel k moři i se svou rodinou a potomky. Na tom sice není nic špatného, avšak množství lidí přestává po pár hodinách zvládat dětský pláč a křik, a tak se snaží malým ratolestem vyhýbat. Ve většině případů to efektivně udělat nejde, a tak začaly hotely po celém světě nabízet zajímavé pobyty. Pokud jsi ochoten připlatit pár tisíc, můžeš strávit celou dovolenou bez dětí.

Hotely pro dospělé, kam nesmí děti, jsou letním trendem. Užiješ si tam absolutní klid a ticho
Zdroj: Pixabay

O hotely, kam mají děti vstup zakázán, se nedávno zajímala i televize Markíza ve své reportáži. Princip spočívá v tom, že si hotel vyžádá vyšší částku za pobyt a výměnou za to nedovolí vstup dětem. Osoby pod 16 nebo 18 let musí jednoduše zůstat doma, protože se do hotelu nedostanou.

Rekreanti tak nemusí poslouchat chichot, smích, pláč a křik dětí, které dokáží být v bazénech či na hotelových plážích neuvěřitelně otravné. Starší páry či novomanželé mají o ideální dovolené většinou rozdílné představy než rodiny s dětmi, a tak dává nabídka hotelů bez dětí smysl. Nejvíc bys jich našel na exotických ostrovech jako Bali či Bora Bora, ale uchytily se i v Karibiku. Kdybys hledal velmi pozorně, určitě bys nějaký objevil i v oblíbeném Chorvatsku.

Hotely pro dospělé, kam nesmí děti, jsou letním trendem. Užiješ si tam absolutní klid a ticho
Zdroj: pxhere
Zpět
Sdílet
Diskuse