Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2018 12:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit uverejňuje nevydanú slohu z albumu Precedens, kvôli ktorej sa dostal do konfliktu s Egom

HUDBA
Uložit Uložené

Fanúšikovia teraz majú možnosť posúdiť, kto bol bližšie k pravde.

Po vydaní očakávaného albumu Precedens sme podobne ako v prípadoch ostatných interpretov pozvali autora na rozhovor, ktorý ešte v tom čase viedol moderátor Adel. Ten sa Ega okrem veľa iného pýtal aj na hosťujúcich interpretov a ich slohy, keďže sme vedeli o istých nezrovnalostiach, ktoré sa netýkali iba Pil C-ho absencie na skladbe Flexim ako Gott. Konkrétne išlo o vec Najlepší kamarát, kde nájdeme výrazne skrátenú verziu slohy Majka Spirita a nás pochopiteľne zaujímalo, prečo sa na album nedostala ako celok. 

Člen Kontrafaktu síce situáciu vysvetlil, no jeho verzia sa nepáčila Speezymu, ktorý sa vyjadril aj oficiálnejšou formou. Celý spor neskôr utíchol a fanúšikova naň zabudli aj vďaka zaujímavejším konfliktom. Teraz sa však hlava Spirit Music rozhodla spomínanú nevydanú slohu uverejňiť v kompletnom znení a ty tak môžeš posúdiť, kto bol vlastne bližšie k pravde. 

Domů
Sdílet
Diskuse