Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2018 11:01
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Die Antwoord vydávají nový singl. Uslyšíme ho i na srpnovém koncertu v Praze?

HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Poslechni si novou věc od Die Antwoord.

Pražského koncertu Die Antwoord už se nemůžeme dočkat. Kapela už minulý měsíc přislíbila obrovský zážitek, který každý jejich fanoušek musí na našem území zažít. Poté, co kolovaly informace, že už se v Česku nikdy na své vlastní show neobjeví, se ukázalo, že šlo o pouhé fámy.

Na koncert této šílené dvojky se tedy můžeme těšit už 20. srpna 2018 na pražském Výstavišti v Holešovicích. Na úvod svého turné představuje nový singl s názvem 2*Golden Dawn*7. Tento singl je první první skladbou z připravovaného alba 27, které bude obsahovat 27 skladeb s různými umělci, přičemž většina z nich pochází převážně z Jižní Afriky.

Základní album 27 vyjde jako 10skladbový soundtrack k filmu, na kterém Die Antwoord v současné chvíli pracují. Poslechni si singl 2*Golden Dawn*7 a připrav se na smršť bláznivé hudby, která se již brzy rozezní i v České republice.

Die Antwoord

20. srpna 2018, 20:00

Výstaviště Praha, Holešovice

1. vlna 850 Kč, poté 950 Kč

Facebook událost zde

Domů
Sdílet
Diskuse