Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2018 17:35
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Instagram spouští funkci přidávání hudby do Stories

TECH HUDBA
Uložit Uložené

Instagramové příběhy denně využívá zhruba 400 milionů uživatelů, a tak jim aplikace nabízí další skvělou funkci.

Instagram přidává do svého portfolia zajímavou funkci. Nese název Stories Music a už podle něj pravděpodobně tušíš, o co jde. Nově totiž budeš moci do svého každodenního příběhu vložit oblíbenou skladbu, kterou najdeš v bohaté nabídce panelu nálepek při úpravách Story.

Na výběr je nespočet skladeb z hudební knihovny a je možné dokonce vybrat konkrétní pasáž z písně, kterou chceš použít v příběhu, aby co nejvíce vyjadřovala tvé pocity. Tví followeři budou mít díky nové funkci rovněž možnost kliknout na skladbu a zjistit její název či interpreta. Hudba se dá přidat postprodukčně, ale můžeš ji zvolit ještě před natáčením, aby tak hrála v pozadí videa.

Skladby si můžeš vybírat ze tří kategorií podle popularity, nálad či žánrů. Instagramový příběh údajně využívá denně přibližně 400 milionů uživatelů, a tak se platforma snaží stále inovovat a rozšiřovat své funkce. Nová aktualizace je v současnosti dostupná ve vybraných zemích pro Android a iOS. Globální verze by měla být zpřístupněna brzy.

Instagram spouští funkci přidávání hudby do Stories
Zdroj: Instagram
Instagram spouští funkci přidávání hudby do Stories
Zdroj: Instagram
Domů
Sdílet
Diskuse