Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2018 18:07
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Potřebuješ rychle smazat internetovou historii? Tento šikovný nástroj schová všechny nevhodné stránky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Internetovou historii jednou za čas potřebuje pozměnit každý.

Nebudeme si lhát, každý z nás jednou navštívil nějaký web, který by ve své internetové historii raději neměl. Samozřejmě, můžeme se spolehnout na klasickou metodu v podobě návštěvy Historie, kde záznamy jeden po druhém smažeme. Pokud jich je však obrovské množství, může nám to zabrat opravdu ohromné množství času. Na internetu se přitom nachází šikovný nástroj, který všechny podobné problémy dokáže jednoduše vyřešit.

Web Ruin My Search History je zdarma a každého, kdo by si chtěl prohlédnout tvou internetovou historii, dokonale zmate. Bohužel, záznamy z tvého prohlížení internetu nemá jak smazat, protože zkrátka netuší, čeho se chceš zbavit. Místo toho však bude automaticky vyhledávat úplné hlouposti, díky čemuž tvou internetovou historii zaplní neškodnými záznamy jako například: „Proč jsou palce na nohách jinak dlouhé?“, „Nesnáším svého šéfa“ nebo „Jaký je rozdíl mezi Your a You're“.

Web občas ujede a začne zjišťovat například povolenou dávku Rohypnolu, ale samozřejmě je vše bezpečné a co je nejlepší, ničení internetové historie probíhá na pozadí, a ty se můžeš věnovat svým činnostem.

Potřebuješ rychle smazat internetovou historii? Tento šikovný nástroj schová všechny nevhodné stránky
Zdroj: pxhere.com
Domů
Sdílet
Diskuse