Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2018 14:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Idea poukazuje na povrchnost českých interpretů, kterým chybí profesionalita

HUDBA
Uložit Uložené

Hlava Ty Nikdy představuje první singl ze svého chystaného sóla, které spatří světlo světa v únoru 2019.

Idea patří suverénně k nejaktivnějším domácím interpretům, a to i přesto, že se nedávno stal otcem, k čemuž ještě dodatečně gratulujeme. Dlouhodobě se mu daří vydávat zdařilé projekty, na kterých si každý fanoušek najde své a důkazem je i nedávno vydaný Dropbox s Matysem a Lourajderem.

Zároveň už všichni víme, že pracuje společně se zbytkem labelu na společném velkém projektu, který by měl spatřit světlo světa ještě v tomto roce. No a aby toho nebylo málo, tak dnes oznamuje i druhé sólové album s plánovaným datem vydání v únoru 2019. Tato informace přichází společně se skladbou Free WiFi, která přichází hned i s videoklipem.

Název má být synonymem slova svoboda a samotné zpracování napovídá, že Idea se v rámci svého zvuku opět vydává trochu jinou, experimentálnější cestou. Hudební produkci doplnil FVLCRVM, který klade důraz na rytmiku a po zvukové stránce se vymyká jakýmkoli domácím rapovým standardům.

Cílem bylo poukázat i na to, jak se snažíme zůstat přítomní, ale přesto máme pocit, že nás někdo nebo něco neustále pozoruje. A je to nepříjemné, protože nejsme tupci omezení prostorem,“ vysvětluje režisérka klipu Jay Walker.

Domů
Sdílet
Diskuse