Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2018 9:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Lil Pump si do nového videoklipu Drug Addict pozval Charlieho Sheena, který si zahrál lékaře z psychiatrické léčebny

HUDBA
Uložit Uložené

Máme tu další neuvěřitelně úspěšný Lil Pumpův videosingl?

V posledních dnech obletěla internet fotografie, na které vedle sebe stojí dvojice fenoménů své doby – Lil Pump a Charlie Sheen. Druhý jmenovaný je stále snad nejznámějším aktivním uživatelem cracku na světě a zároveň patří do klubu HIV pozitivních celebrit, ale ještě před před pár lety jsme ho měli zafixovaného i jako kvalitního herce. Lil Pump je zas autorem hitů Gucci Gang a ESSKEETIT, přičemž jsme stále nepochopili, jak je to vlastně celé možné.

A aby toho nebylo málo, jejich cesty se setkaly na psychiatrii v avizovaném hudebním videoklipu s příznačným titulem Drug Addict. Charlie Sheen si pravděpodobně toužil na chvíli přehodit role z reálného života a převlékl se za lékaře a Lil Pump se pokusil o další obrovský banger. Zda se mu to podařilo, už necháváme na vašem posouzení, ale pro nás je toto bizarní spojení důkazem, že dnes je už možné opravdu všechno.

Domů
Sdílet
Diskuse