Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2018 10:41
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Pražský dům snů s bazénem, domácím kinem, kulečníkovou místností nebo Moët barem

KULTURA
Uložit Uložené

Dům stojí v klidné slepé uličce kousek od vstupu do lesoparku Divoká Šárka.

Moderní design, dostatek prostoru v interiéru i exteriéru a nejvyšší kvalitu použitých materiálů nabízí novostavba rodinné vily se zabudovanou klimatizací a rekuperací, venkovním bazénem a domácím kinem.

Dispozice přízemí se skládá z velkého obytného prostoru s otevřenou kuchyní a vstupem na krytou terasu (32 m²) a k bazénu. Dále je zde pokoj pro hosty s en-suite koupelnou. Ze světlé galerie v patře vedou dveře do 4 ložnic (1 s en-suite koupelnou), ke 2 z nich přiléhá terasa s vířivkou. Suterén ukrývá domácí kino, pánskou místnost s kulečníkem a technickou místnost.

Ke špičkovému vybavení patří klimatizace, velkoformátová hliníková okna s izolačními trojskly stíněná venkovními žaluziemi, plovoucí dřevěné podlahy a velkoformátová dlažba s podlahovým vytápěním, krb na dřevo, designová sanita, kuchyňské spotřebiče Gaggenau a zakázkové bezpečnostní dveře.

Dále inteligentní řízení domácnosti Inels3 s ovládáním přes mobilní aplikaci, audiosystém HEOS (17 audio zón) a profesionální datová síť. Vytápění tepelným čerpadlem a elektrickým kotlem, přísun čistého vzduchu zajišťuje rekuperace. Pocit bezpečí poskytuje kamerový systém s napojením na bezpečnostní službu a alarm.

Pražský dům snů s bazénem, domácím kinem, kulečníkovou místností nebo Moët barem
Zdroj: www.svoboda-williams.com

Na precizně udržované zahradě s plně automatickou závlahou ze studny stojí zahradní domek (25 m²) s barovým pultem. Automatizovaný bazén o velikosti 4×11 m má zabudovaný protiproud. Kupní cena zahrnuje 2 krytá parkovací stání, dvojgaráž a možnost parkování na pozemku pro další 4 vozidla.

Velkorysý dům stojí v rezidenční čtvrti vyhledávané pro těsný kontakt s přírodou, blízkost mezinárodní školy ISP a ideální polohu pro cesty na letiště. V místě je dobrá občanská vybavenost (mateřská a základní škola, pošta, potraviny, restaurace), kompletní služby jsou v krátké dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují autobusy MHD, cesta ke stanici metra linky A Bořislavka trvá 8 minut. Cesty autem usnadňuje nedaleký nájezd na Městský okruh.

Víc podobných nemovitostí najdete na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Pozemek: 1051 metrů čtverečních

Zastavěná plocha: 235 metrů čtverečních

Obytná plocha: 444 metrů čtverečních

Cena: Na vyžádání

Domů
Sdílet
Diskuse