Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2018 8:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Umělec popravil švába na miniaturním elektrickém křesle. Lidé ho kritizují

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Šváb oknem vlezl do pokoje.

Nezáleží na tom, zda ti do domu nechtěně přiletí moucha, komár nebo skočí šváb. Pokud chceš podobné živočichy zabít, pak stačí použít noviny či pantofle a nepříjemných návštěvníků se dokážeš zbavit docela rychle, jenže to neplatilo pro filipínského umělce Gabriela Tuazona.

Samozvaný umělec, který se věnuje zejména tvorbě děl z odpadového materiálu, přidal v úterý na svůj Facebook příspěvek o tom, jak mu naráz otevřeným oknem skočil do pokoje šváb. Prý hned pozval i své kamarády, což Gabriela rozzlobilo. Namísto klasického odstranění švába napsal, že ho nechtěl rozmáčknout, protože by si jen potřísnil celý stůl. Chytil ho do nádoby a následující dvě hodiny strávil výrobou miniaturního elektrického křesla.

Po dokončení sebral švába, připevnil ho na elektrické křeslo a na video si natočil celou popravu. Vše vesele zavěsil na Facebook a spolu s několika smajlíky popsal svůj neuvěřitelný zážitek, při kterém utýrá švába k smrti. Kupodivu se mu pod příspěvkem objevily smíšené komentáře. Několik uživatelů způsob smrti schvalovalo, ale velká část z nich pochybovala o jeho psychickém zdraví a konstatovala, že je to pouze nechutné týrání zvířat.

Domů
Sdílet
Diskuse