Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2018 14:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Krásná Ariana Grande sekunduje v plavkách mořské panně Nicki Minaj

HUDBA
Uložit Uložené

Nový videoklip Nicki Minaj ocení hlavně muži, jelikož se společně s Arianou svlékla do plavek.

Skladba Bed od Nicki Minaj a Ariany Grande sice spatřila světlo světa již před několika týdny, všem nám však bylo jasné, že skutečný úspěch letní novinky přijde až poté, co se tyto dvě krasavice setkají ve společném videoklipu. Letní nádech singlu zároveň přibližně napověděl, jak by měl vizuál vypadat a dnes už víme, že byly naše dohady správné.

V klipu máme možnost vidět hlavní aktérku Nicki hned v několika vyzývavých scénách, což však asi nikoho nepřekvapí. Kromě předvádění svých křivek v plavkách se převlékla za mořskou pannu a ještě více než samotný výsledek stojí za zhlédnutí toto video z procesu oblékání kostýmu. Kontroverznější scény raperky doplňuje na refrénech Ariana Grande a jak to celé dopadlo, máš možnost vidět níže.

Na závěr jen připomeneme, že příští rok vystoupí Nicki Minaj společně s Futurem v Bratislavě na Zimním stadionu Ondreje Nepely a více informací najdeš v tomto článku.

Domů
Sdílet
Diskuse