Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2018 22:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Viktor Sheen a Jickson hrají v novém klipu ruskou ruletu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Zároveň oznamují, že vydají 27. července společné album s názvem Grál.

O blízké spolupráci člena Milion+ Jicksona a Viktora Sheena se ví už poměrně dlouho. Kluci mají na kontě pár společných věcí a stihli oznámit práce na společném hudebním počinu, které nyní vrcholí. Jasným důkazem je i skutečnost, že dnes vydávají další videoklip a společně s ním oznamují i datum vydání. To je stanoveno na 27. července, tedy za necelé 3 týdny.

Ponese název Grál a my jsme velmi zvědaví, jak bude dvojice znít na celistvém projektu. Zatím zveřejněné singly napovídají, že se máme na co těšit, a jinak tomu není ani dnes. Tentokrát se fanoušci dočkali skladby Karusel s hudební produkcí od šikovného Day Sixe a aby toho nebylo málo, tak tu hned máme i doprovodný vizuál od snad nejlepšího českého videomakera Jana Stracha.

Zároveň jsme si stihli všimnout, že se Viktor pravděpodobně chystá zkrátit svůj pseudonym a nebude používat křestní jméno, ale zatím se necháme překvapit. A stejně tak nás bude zajímat, zda se v dohledné době stane členem Milion+.

Domů
Sdílet
Diskuse