Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2018 22:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber se zasnoubil s Hailey Baldwin. Zatím nepotvrzenou informaci prozradili rodiče a svědci z Baham

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Překvapivou zprávu přineslo hned několik více i méně seriózních médií, která se opírají o vyjádření turistů z Baham, kde prý Justin modelku požádal o ruku.

Kolem Justina Biebera se v posledních letech vystřídalo několik potenciálních žen na celý život a pravděpodobně všichni bychom si vsadili na Selenu Gomez poté, co opustila The Weeknda. Vše však nasvědčuje tomu, že pravda je úplně jinde a jeden z nejznámějších zpěváků planety podle více i méně důvěryhodných médií dnes požádal o ruku modelku Hailey Baldwin.

Původním zdrojem informací je známý portál TMZ, který přichází s hmatatelnými důkazy doplněnými o nepodložená vyjádření. V článku najdeme informace o tom, že Justin a Hailey se aktuálně nacházejí na Bahamách a právě tam proběhla i žádost o ruku. Vše se prý událo v hotelové restauraci za přítomnosti ostatních návštěvníků resortu, ale těsně předtím, než se Justin odhodlal, přišla jeho ochranka a všechny poprosila, aby odložili své telefony.

Tato slova jsou podložena i výraznými příspěvky Justinových rodičů. Zda je to celé pravda, se však dozvíme až tehdy, kdy nám to oficiálně oznámí alespoň jeden z hlavních aktérů.

 

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

Příspěvek sdílený Jeremy Bieber (@jeremybieber),

Domů
Sdílet
Diskuse