Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2018 12:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Maniak v novém klipu rozbíjí klub a skáče do davu fanoušků

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nejmladší člen BiggBoss labelu přichází s vizuálem k jedné z nejoblíbenějších skladeb z debutu Husky.

Maniak má za sebou úspěšné období a jeho kariéra nabrala od vydání dissu na Marata stoupající tendenci. Patří do malé skupiny interpretů, kteří dokáží na koncertech fanoušky udržet ve varu od první do poslední skladby a je přitom jedno, zda se nachází v Žilině, Praze nebo domácím Brně.

Před pár týdny vydal debutové album Husky, které se zatím těší výhradně pozitivním ohlasům fanoušků a od září bychom se měli dočkat i klubového turné. Ještě předtím tu máme nový videoklip, který Maniak doplňuje ke skladbě Ach Ano V. Jeden z největších bangrů funguje živě výborně a úspěch nepochybně sklidí i na YouTube.

O tvorbu vizuálu se postaral šikovný Patrik Soldán. Záběry pocházejí z Ach Ano party na Flédě, a to nejen z pódia ale také backstage, kde je mladý člen BiggBoss společně se svou brněnskou crew. Poprvé se před kameru dostává i Karel, který to však má přesto zcela v pí*i.

Domů
Sdílet
Diskuse