Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2018 9:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Drake nezaplatil 5000dolarovou sázku z Fortnite, tvrdí Ninja. Streamera mrzí, že ho raper jen využil k získání nových fanoušků

TECH
Uložit Uložené

Kanadský raper na streamera zapomněl stejně rychle, jako ho našel.

Herní komunita milující Fortnite před pár měsíci zažívala neuvěřitelné chvíle. Hra se dostávala do popředí a popularita díky ní stoupala i Ninjovi. Ninja je streamer, který dlouhá léta hrával hry jen pro radost, aby pak objevil svůj talent a začal vydělávat statisíce dolarů měsíčně. Samotná hra vydělává každý měsíc miliony a přispěl k tomu nepochybně i raper Drake.

V březnu objevil Ninju a šel si s ním zahrát. Streamer byl návštěvou poctěn a největší exploze přišla v momentě, kdy Drake sdílel odkaz na jeho Twitch přímo na vlastním Twitteru s miliony followery. Více než 600 tisíc uživatelů najednou sledovalo, zda bude raper schopen hráčům konkurovat a oba si dokonce vymysleli sázku o 5000 dolarů. Drake prohrál, a tak měl Ninjovi zaplatit, ovšem nic takového se nestalo.


Ninja v nedávném rozhovoru vzpomínal i na společné hraní s raperem a postěžoval si, že ze spojení nic nevzniklo. Streamer chtěl rapera trochu poznat a rád by s ním byl udržoval i dlouhodobější kontakt poté, co si před lidmi tak rozuměli, ale v rozhovoru konstatoval, že ho Drake prakticky jen využil.

Raper v něm viděl potenciál a silnou fanouškovskou základnu, a tak si s ním zahrál, aby získal přítomnost svého jména a značky i ve světě gamingu. Ninja dokonce před dvěma dny odpověděl na tweet jednoho fanouška se slovy, že Drake mu nikdy vyhraných 5000 dolarů neposlal a Ninja o ně ani nemá zájem. Mnohem raději by byl, kdyby si s ním porozuměl na lidské úrovni.


Domů
Sdílet
Diskuse