Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Ve spolupráci s Freshlabels.
12. července 2018 20:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Toto jsou nejlepší batohy na festival. S výběrem nám pomohl Paulie Garand

MÓDA
Uložit Uložené

S Pauliem Garandem jsme se vydali do pražského Freshlabels Backpack Store, kde jsme zjišťovali, jak by měl vypadat ideální festivalový batoh.

Festivalová sezóna je už v plném proudu, máme za sebou například Beats For Love nebo Pohodu a už teď se nemůžeme dočkat dalších akcí pod širým nebem. Při této příležitosti jsme se rozhodli připravit ve spolupráci s Freshlabels video, kde se dozvíš, na co si dávat pozor při výběru batohu. Bez něj se totiž na žádném festivalu v žádném případě neobejdeš.

Společně s Paulie Garandem a moderátorkou Petrou se pokoušíme vybrat ideální festivalový batoh a zároveň si povíme, jaké parametry by měl splňovat. Naším cílem je v první řadě ulehčit vám hledání vhodného batohu a upozornit, na co si dávat pozor.

Vyzpovídali jsme taky brand managera Mateje, který nám řekl něco víc o své práci, jelikož v Československu nemá Freshlabels mezi obchody s batohy konkurenci. Zajímalo nás, zda bylo náročné dát dohromady takto široký výběr a co všechno při selekci prodávaných značek zohledňují. Víc už se dozvíš v samotném video, a pokud tě některý z batohu zaujal, utíkej na freshlabels.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse