Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2018 14:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektorův festival zve do Hradce Králové Separa, Smacka i Azurit Kingdom

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Mít svůj vlastní festival je v Česku výsadou větších vydavatelství, ale Ektor to dokázal i sám.

Za poslední léta jsme si už zvykli, že stále více raperů, resp. vydavatelství touží pořádat vlastní akce, a to nejen v klubech, ale i pod širým nebem. Kluci z BiggBoss pořádají pravidelnou obrovskou událost na Náplavce, vlastní festival má i Hypno či Milion+. Největším průkopníkem je však v tomto případě určitě Ektor, který letos přináší již čtvrtý ročník svého Okaaay OpenAir.

Na rozdíl od většiny kolegů však tento malý rapový svátek není jen o něm, ale i o jeho kolezích ze scény, ke kterým má přirozeně blízko hudebně i vztahově. I letos se bude jednodenní festival konat na letišti v Hradci Králové, a to už příští sobotu, tedy 21. 7. Ze slovenských interpretů nebude chybět Separ, Palermo nebo kluci z Nerieš a Česko bude reprezentovat kromě Ektora i Smack a ostravští AK.

Do časného rána budou na dvou pódiích udržovat lidi v náladě známí DJs, jmenovitě Noir, Kwé, Saybon a Lipi. Lístky v předprodeji seženeš na goout.cz

Ektorův festival zve do Hradce Králové Separa, Smacka i Azurit Kingdom
Domů
Sdílet
Diskuse