Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2018 17:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pražské Hip Hop Žije se blíží. Těšit můžeš na A$AP Twelvyyho a elitu československé scény

REFRESHER
Uložit Uložené

Závěr července bude patřit pokračování oblíbeného festivalu Hip Hop Žije, který tentokrát ovládne Prahu.

Organizátoři slovenského festivalu Hip Hop Žije se v roce 2018 rozhodli pro menší zátěžový test a dali dohromady hned 5 zastávek. Kromě tří zastávek u našich sousedů nás čekají i dvě české, jmenovitě v Praze a Ostravě. Aktuálně nás bude zajímat primárně hlavní město, protože právě tam se Hip Hop Žije přesune nejdřív. 

Konkrétně na holešovické Výstaviště, kde bude program rozdělen na dvě části – indoor, kde proběhnou koncerty interpretů, a outdoor, kde si návštěvníci užijí doprovodný program. Nemusíte se tedy bát nepříznivého počasí, koncerty oblíbených interpretů si užijete v suchu. Ve vnější části se můžete těšit na The Streets zónu, DJs, graffiti jam, streetdance battle a meet and greet s interprety.

Praha zažije obrovský rapový svátek s tímto titulem vůbec poprvé a my budeme zvědaví, jak budou reagovat fanoušci. Čeká nás vystoupení A$AP Twelvyyho i všech zásadních jmen české rapové scény včetně Kontrafaktu, Ektora, Separa, Logica a mnoha dalších. Důkazem, že se skutečně máš na co těšit, je náš videoreport z bratislavské zastávky.

A aby toho nebylo málo, dnes přidáváme další video, ve kterém jsme se rozhodli překvapit členy H16 či Ega vzácnými fotkami z dob, kdy byl domácí rap ještě v plenkách. Jak reagovali na exkluzivní záběry z roku 2002, se dozvíš ve videu níže.

Na závěr ještě připomínáme, že lístky na pražskou zastávku Hip Hop Žije 2018 jsou k dispozici v předprodeji, a to za zatím zvýhodněnou cenu.

Domů
Sdílet
Diskuse