Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2018 10:12
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Dalšího Jokera si zahraje Joaquin Phoenix!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Komiksovka z produkce Martina Scorseseho ohlásila jméno herecké hvězdy, která se chopí role legendárního Jokera.

To, o čem se v internetových vodách a kuloárech Hollywoodu mluvilo už několik měsíců, se dnes stává skutečností. Herec Joaquin Phoenix (Gladiator, Signs) byl totiž oficiálně obsazen do role Jokera v připravovaném filmu, který bude stát mimo DCEU.

Co se samotného příběhu týče, tak stále nemáme nic potvrzeno. Dříve se však zmiňovalo, že příběh by mohl být zasazen do Gothamu 80. let a měli bychom se dočkat temného, drsného a špinavého thrilleru.

Dalšího Jokera si zahraje Joaquin Phoenix!
Zdroj: DreamWorks/Universal Pictures

Ten by nám dokonce mohl prozradit, jak se z Jokera stal geniální kriminálník. Jiné zdroje zase naznačovaly, že by mohlo jít dokonce o adaptaci komiksu The Killing Joke. Jisti si ale budeme až po zveřejnění oficiální synopse.

Za režií stojí Todd Phillips (trilogie The Hangover, War Dogs), který má společně se Scottem Silverem (The Fighter, 8 Mile) na starosti i o scénář. Jedním z producentů je slavný Martin Scorsese.

Joaquin Phoenix je velmi respektovaným hercem a jeho obsazení tak celému projektu dodává pořádnou dávku důvěryhodnosti, což nás opravdu těší. Více informací naleznete zde, zde a zde.

Dalšího Jokera si zahraje Joaquin Phoenix!
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Start natáčení je předběžně naplánován na září, přičemž výška rozpočtu je odhadována na přibližně 55 milionů dolarů. Datum premiéry zatím odhaleno nebylo.

Pokud ale vše půjde podle plánu, filmu bychom se mohli klidně dočkat už někdy koncem příštího roku. Máte z této zprávy radost, nebo byste si jako Jokera představovali někoho zcela jiného? Určitě nám dejte vědět.

Domů
Sdílet
Diskuse