Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2018 12:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Co jste tam dělal? Hovno! Opilý slovenský důchodce v noci kradl elektřinu, ale nešlo mu to podle představ

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televizní štáb měl s důchodcem bohaté zážitky.

Ve slovenské obci Tesárske Mlyňany mají dlouhodobý problém s jedním důchodcem. Na první pohled neškodný starší pán v minulosti pracoval jako elektrikář, a tak má bohaté zkušenosti i s nelegálním odběrem. Své zkušenosti v posledních letech využívá tak, že za elektřinu sám neplatí a raději se vždy připojuje nelegálně, čímž stihl poškodit už i pouliční osvětlení a vesnický rozhlas.

Nejde o žádného nováčka, protože televize Markíza ho byla navštívit už před pár měsíci. Důchodce tehdy prohlašoval, že on už elektřinu krást nemusí, protože se spoléhá na svou elektrocentrálu. Pravda však vypadá jinak. Elektrikáři nedávno do vesnice přišli, aby ilegálního odběratele znovu odpojili od elektrické sítě, ale reportéři Markízy se do obce vrátili večer, aby na vlastní oči viděli, zda důchodce skutečně nemá o elektřinu zájem.

Zachytili ho, jak se zase snaží připojit svůj kabel, ale bývalý elektrikář to očividně předtím přehnal s alkoholem, takže mu to nešlo jak plánoval. Několikrát spadl a když spatřil televizní štáb, ukryl se do keřů. Na otázku, co vlastně dělá, jen odsekl, že hovno a odešel.

Více informací o opilém elektrikáři najdeš v celé reportáži televize Markíza.

Co jste tam dělal? Hovno! Opilý slovenský důchodce v noci kradl elektřinu, ale nešlo mu to podle představ
Zdroj: Televízia Markíza

Domů
Sdílet
Diskuse