Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2018 13:03
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sebevědomý fanoušek si anglické vítězství na MS vytetoval dopředu. Po semifinále prý ničeho nelituje a cítí jen hrdost

SPORT
Uložit Uložené

Přílišné sebevědomí dokáže nadělat více škody než užitku.

Angličané věřili ve vítězství na mistrovství světa. Řada fanoušků očividně věřila intenzivněji než samotní hráči, protože byla kvůli svému národnímu týmu ochotna nechat se dokonce potetovat. Nejvíce věřil určitě Jamie Richardson, který pozorně sledoval mistrovství světa a po zápase proti Panamě uvěřil tomu, že Angličané dokráčí až na fotbalový Olymp.


Zašel do tetovacího studia a na břicho si nechal zvěčnit budoucí anglické vítězství. Dnes mu tam svítí nápis England 2018 World Cup Winners a samotná trofej MS, jenže Angličané se místo finále připravují na zápas o třetí místo proti Belgii. Jamie navzdory posměškům fanoušků na internetu svého rozhodnutí nelituje. Prohlásil, že je na anglické hráče nesmírně hrdý, protože dokázali to, při čem předchozí generace selhaly.

Na druhou stranu, reakce jeho přítelkyně po nápadu nechat si vytetovat mistrovskou trofej nebyla moc pozitivní, ale s odstupem času se na umělecký kousek na břiše svého přítele dívá s humorem. A jelikož je Jamie spokojený, my musíme jeho rozhodnutí respektovat.


Domů
Sdílet
Diskuse