Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2018 10:02
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Pražské bydlení za 30 milionů korun je až překvapivě útulné a osobní

KULTURA
Uložit Uložené

Když se snoubí téměř neomezené finanční prostředky a cit pro design, výsledek nemůže dopadnout jinak než fantasticky.

Jedinečný designový loftový byt se zachovanými industriálními prvky, střešní terasou a dalšími 2 terasami, situovaný v 1. patře budovy s výtahem v moderním rezidenčním komplexu Holešovický pivovar s 24/7 ostrahou a podzemním parkováním.

Spodní úrovni bytu dominuje velkorysý obývací pokoj s dvojitou výškou stropu (5m), plně vybavenou kuchyní, jídelnou, celoprosklenou stěnou oken a přístupem na východně orientovanou lodžii. Přízemí také nabízí hlavní ložnici s šatnou, en-suite koupelnou s vanou a stěnou oken vedoucích do otevřeného vstupního prostoru vstupního atria, jež je využíváno jako přední západní terasa se schody na střešní terasu, dále technické zázemí a vstupní halu. V horním patře je prostorná otevřená galerie, 2 ložnice, koupelna se sprchou a vybavená šatna. Nad bytem se nachází velká zatravněná střešní terasa.

Vybavení zahrnuje dřevěné podlahy, velkoplošná hliníková okna, betonovou stěrku a odhalené cihly, el. ovládané venkovní žaluzie, vnitřní žaluzie, vytápění kombinací tepelného čerpadla s dálkovým výměníkem, videotelefon, kamerový systém v budově. V ceně jsou zahrnuta 2 garážová stání a sklep.

Oblíbená lokalita v blízkosti nábřeží Vltavy, s plnou vybaveností v okolí a rychlou dopravní dostupností do centra (1 minuta k tramvajím, 5 minut k metru Vltavská a Nádraží Holešovice). V pěším dosahu množství kvalitních obchodů, restaurací, kaváren, služeb, divadla La Fabrika a galerie DOX.

Víc podobných nemovitostí najdete na Svoboda & Williams.

Celková plocha: 338 metrů čtverečních

Obytná plocha: 156 metrů čtverečních

Terasa: 182 metrů čtverečních

Adresa: Praha - Holešovice

Cena: 29 900 000 Kč

Domů
Sdílet
Diskuse