Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2018 13:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi je ve vazbě. Po návratu z evropského turné ho policie zatkla hned na letišti

HUDBA
Uložit Uložené

Amerického rapera z F*CK THEM, který se nejprve proslavil u nás, zatkla policie.

Tekashiho ti už představovat určitě nemusíme. Kontroverzní americký raper se původně ještě v minulém roce díky klukům z F*CK THEM zviditelnil nejprve v Československu a až potom si ho začaly všímat zahraniční portály. Dnes má na videích desítky milionů views a vše nasvědčuje tomu, že ho čeká obrovská kariéra.

Mezi vydáváním úspěšných skladeb se sem tam připomene i nějakým tím skandálem nebo sporem se známým kolegou. V posledních hodinách přineslo několik zahraničních portálů zprávu o tom, že 6ix9ine byl po návratu z úspěšného evropského turné zatčen hned na letišti. Důvodem má být jeho několik měsíců starý spor s 16letým fanouškem, jehož prý škrtil. Následně měl ještě nutit autora videozáznamu, aby ho vymazal.

Ve výsledku mělo jít o újmu na zdraví, což potvrzují i důkazy u soudu od policie z Houstonu. Zatím není známo, co s duhovým raperem bude, ale v dohledné době by měl být vydán do Texasu, kde bude mít možnost všechno vysvětlit. Podle dostupných informací mu za toto jednání hrozí rok vězení, což však pravděpodobně půjde uhrát. Nechme se překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse