Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2018 19:22
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž tetuje lidi, aniž by věděli, jaký text jim na těle zvěční. Chce to odvahu, ale výsledek obvykle stojí za to

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Odevzdat svou kůži do rukou tatéra nedokáže kdekdo.

Kdysi byla tetování mnohem větší tabu než dnes. Teď dokáží i konzervativnější lidé často ocenit umělecká díla na tělech lidí, jenže Maison Hefner nemá o uznání cizích lidí absolutně žádný zájem. Britský tatér proto už dříve vymyslel, jak svět tetování ozvláštnit. Zákazníci při příchodu do jeho tetovacího studia v sobě musí najít pořádný kus odvahy, protože Maison si své řemeslo zakládá na tom, že lidé nevědí, co jim nakonec vytetuje.

Nejčastěji se věnuje zvěčňování více či méně vtipných nápisů, o kterých zákazníci předem nic netuší. Pokud jsi už v minulosti přemýšlel nad tím, že by ses chtěl nechat se potetovat, jenže tě nenapadal motiv, Maison by ti velmi rád pomohl. Je pravda, že některé nápisy nevyznívají zrovna nejlíp, ale určitě bys s většinou zaujal. Při následující návštěvě Londýna bys ho proto klidně mohl kontaktovat.

Domů
Sdílet
Diskuse