Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2018 12:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tenista se na Wimbledonu perfektně vysmál Neymarovi. Začal se kutálet po kurtu, když ho zasáhl míček

SPORT TENIS
Uložit Uložené

Brazilec nebude na mistrovství světa vzpomínat rád.

Svět sportu je často propojen tak, že bys to nečekal. I tenisté si samozřejmě všimli, že Brazílie ve velkém stylu vypadla z mistrovství světa a do finále ji nedokázal dotáhnout ani Neymar, který strávil hromadu času kutálením se po hřišti.

Po častých divadelních představeních dokonce vznikla i Neymar Challenge v Mexiku, kde se fanoušci zkoušeli kutálet ze středové čáry až na konec hřiště za co nejkratší dobu. Neymar Challenge však očividně zaujala i tenisty na Wimbledonu. Zápas v seniorské čtyřhře legend mezi Woodbridgem a Bjorkmanem proti Bahramimu s Ivanisevicem se v prvním setu rozbíhal, přičemž po delší výměně poslal Woodbridge míček rovnou do zad svého kolegy.

Bjorkman pocítil míček na svém těle, po pár sekundách se chytil za břicho a hodil sebou na zem. Začal se kutálet ze strany na stranu, což rozesmálo nejen diváky, ale i soupeře Bahramiho. Tenista překročil síť a vydal se zachraňovat svého kolegu, poskytnout mu vtipnou první pomoc a opět ho postavit na nohy.


Domů
Sdílet
Diskuse