Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. července 2018 19:34
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Lidé štědře přispívají Kylie Jenner, aby se stala nejmladší miliardářkou. Internetová sbírka se snaží získat posledních 100 milionů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kampaň na GoFundMe již vysbírala několik tisíc.

Před pár dny překvapila svět zpráva, že se Kylie Jenner již brzy stane nejmladší dolarovou miliardářkou na světě. Prestižní časopis Forbes ji dokonce umístil na svou titulní stranu, když její majetek přesáhl 900 milionů amerických dolarů. Kylie je úspěšná jako internetová celebrita a influencerka, většina z jejích příjmů však pochází z její vlastní linie kosmetiky.

Pokud se však lidé dozvědí o někom, kdo je podle nich neprávem bohatý, mají tendenci daného člověka nenávidět a jeho úspěch mu závidět, což se přesně děje v případě Kylie Jenner. Na internetu se nacházejí tisíce nepříjemných komentářů, ale nedávno přibyla i kampaň na crowdfundingovém webu GoFundMe.

Jejím cílem je vysbírat 100 milionů dolarů, aby se Kylie konečně stala nejmladší miliardářkou. Z ironického popisu, který kampaň doprovází, je jasné, že zakladatel kampaně není nadšený z úspěchu internetové celebrity, to však ani náhodou nebrání tomu, aby lidé rapidním způsobem přispívali. Zda peníze nakonec opravdu poputují Kylie, není jasné. Milníku 100 milionů se zřejmě nedosáhne, ale jen pár hodin po založení kampaně se vybralo přes 2 000 € od desítek lidí, které mohly být použity užitečněji.

Domů
Sdílet
Diskuse