Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2018 12:18
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Luxus na Morave, ktorý zatieni aj množstvo prepychových bývaní v hlavnom meste

KULTURA
Uložit Uložené

Prostorný rodinný dům s promyšlenou dispozicí, 2 terasami, krytým bazénem, finskou saunou, vířivkou a dvojgaráží stojí obklopen okrasnou zahradou a sadem.

Prostorný rodinný dům s promyšlenou dispozicí, 2 terasami, krytým bazénem, finskou saunou, vířivkou a dvojgaráží stojí obklopen okrasnou zahradou a sadem, na naprosto klidném vyvýšeném místě v oblíbené rezidenční lokalitě, na hranici přírodního parku a s unikátním výhledem přes okolní vinařské a meruňkářské oblasti až na Pálavu.

V suterénu se nachází dvojgaráž se vstupem do vstupní haly s úložnými prostory, za garáží je sklep a technická místnost. Prvnímu nadzemnímu podlaží dominuje obývací pokoj s krbem a s JZ orientovaným balkonem s fantastickým výhledem. Kuchyně je částečně oddělena tak, aby nerušila reprezentativní prostor.

Dále je zde rodičovská ložnice s výstupem do zahrady, šatna, úklidová místnost a koupelna průchozí skleněnými dveřmi do klimatizované bazénové haly, na níž navazuje venkovní terasa, zajišťující soukromí i závětří. K hale přiléhá sauna a šatna. Patro je pak vyhrazeno dětem: galerie s množstvím světla slouží jako herna. Následují dva dětské pokoje, hostinská ložnice a koupelna, všechny tyto místnosti mají vstup na terasu či do zahrady. Součástí patra je též šatna.

Nadstandardní tepelná izolace a důmyslné umístění oken dřevěných eurooken s izolačními dvojskly zajišťují v domě po celý rok příjemné klima. K tepelné pohodě v zimě přispívá krb s krbovou vložkou (s přisáváním zvenku) a plynový kotel s konvektory, podlahovým topením a radiátory. Kuchyně značky Hanák je plně vybavena spotřebiči Siemens (včetně chlazené vinotéky). Plovoucí laminátová podlaha a velkoformátová dlažba, dýhované dveře Sapeli. Finská sauna až pro 6 - 8 osob, bazén o rozměrech 1,4 x 4 x 6 m. Veškeré vybavení v ceně. Dům je chráněn záabezpečovacím zařízením napojeným na PCO. Kromě garáže je možné parkovat na pozemku (4 místa).

Z obce Židlochovice je rychlé spojení do Brna, přímým autobusovým spojem do centra 30 minut, autem (díky blízkému nájezdu na dálnici D2) 15 minut, k centru Olympia pak pouhých 10 minut jízdy. V místě je veškerá občanská vybavenost: zdravotní středisko s lékárnou, mateřská a základní škola, gymnázium, pošta, supermarket, restaurace. Zajímavostí obce, kterou prochází cyklostezka Brno-Vídeň, je 300 let starý zámecký park nebo nově vybudovaná rozhledna.

"Viac podobných nehnuteľností nájdete na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams."

Celková plocha: 1041 metrov štvorcových

Zastavaná plocha: 259 metrov štvorcových

Obytná plocha: 442 metrov štvorcových

Cena: 18 000 000 KČ / 694 444 € (pani Tereza Štěrbová)

"Viac podobných nehnuteľností nájdete na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams."

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré sú hodné pozornosti širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme vám za podporu a spoluprácu!

Domů
Sdílet
Diskuse