Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2018 12:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

V tomto outfitu byl 6ix9ine u soudu. Valentýnské Jordany, růžová kravata a XXL košile mu na důvěryhodnosti nepřidaly

MÓDA
Uložit Uložené

Kontroverzní raper opět nezůstal své pověsti nic dlužen. Po propuštění se na soud vrátil ve velkém stylu.

O tom, že je Tekashi výstřední osobností, asi nemusíme diskutovat. I díky tomu je jeho image velmi snadno zapamatovatelná, což v konečném důsledku určitě jeho současné slávě jen pomohlo. Původně byl americký raper znám jen na Slovensku a v Česku díky klukům z F*CK THEM, ale dnes už zná jeho tvorbu i občasné výstřelky celý svět. Jeho zatím poslední konflikt s fanouškem jsme již řešili v tomto článku, takže na něj plynule navážeme.

Už samotné video, které mělo být důkazem, do velké míry dokazovalo, že Tekashi nebyl až tak agresivní a reagoval tak, jak by reagovalo mnoho z nás. Po urgenci situace jeho právníky byl propuštěn na kauci ve výši 150 tisíc dolarů. Následně se ještě musel dostavit na oficiální výslechy k soudu, kde nezapřel svou povahu rapera.

Kromě o několik čísel větší bílé košile zvolil i mírně kontroverzní růžovou kravatu, kterou uvázal přesně tak, jak bys to zvládl ty nebo já. Soudce určitě potěšil serióznějšími kalhotami, ale třešničkou na dortu je určitě obuv. Valentýnské Retro Air Jordan 12 však outfit barevně doplňují správně, takže soudce nedostal prostor ke kritice.

Zpět
Sdílet
Diskuse