Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2018 13:05
Čas čtení 0:00
Kristina Bečková

Victoria's Secret a české či slovenské modelky. Kdo kráčel po mole na nejkrásnější přehlídce roku?

MÓDA
Uložit Uložené

Naše modelky dokonce několikrát předváděly slavné milionové podprsenky.

Andělské přehlídky značky Victoria's Secret zná určitě každý. Luxusní a odhalující spodní prádlo, tematické segmenty, zajímaví hudební hosté, velká andělská křídla a v neposlední řadě nebesky krásné modelky ze všech koutů světa.

A možná to pro někoho bude překvapení, ale i dívkám z našich končin se podařilo dostat na tuto nejkrásnější přehlídku roku. A možná ani ne, vždyť se přeci jen říká, že Češky a Slovenky jsou nejkrásnější ženy na světě.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @originalvsangels,

Když se řekne Victoria's Secret, každému přijdou na mysl slavná jména této značky jako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio či nové tváře jako Sara Sampaio či Taylor Hill. V tomto článku ti však představíme ženy, které mají stejný pas jako ty. Je jich pět a dvě z nich byly dokonce oficiálními andílky!

Karolína Kurková

Karolína odkráčela svou první přehlídku pro VS už jako šestnáctiletá v roce 2000. O dva roky později měla na kontě další úspěch – přehlídku odkráčela v desetimilionové Fantasy Bra 'Star of Victoria'. Mít na sobě tuto milionovou podprsenku je snem každé modelky a Karolíně se to podařilo i přesto, že ještě neměla podepsanou smlouvu s VS a bylo jí teprve osmnáct let.

Kontrakt s Victoria's Secret podepsala až v roce 2005 a upsala se jim přesně na čtyři roky. Za tu dobu stihla další přehlídky, focení, a dokonce i další Fantasy Bra – Hearts on Fire v hodnotě 6,5 milionu dolarů. V roce 2009 Karolína otěhotněla s manželem Archiem Drurym a přehlídky se tak nemohla zúčastnit.

V tom roce jí také skončil kontrakt. Rok poté se na mola VS vrátila ještě naposledy a vypadala stejně úžasně jako před deseti lety. A to z ní byla čerstvá mamina! Česká Republika má být rozhodně na co pyšná, Karolína nám dělá ve světě modelingu dobré jméno dosud a mezi fanoušky značky spodního prádla je legendou stejně jako její kolegyně.

Daniela Peštová

Další česká modelka, která se zapsala do srdcí modelingových fanoušků. Svůj kontrakt se značkou podepsala v roce 1997, rok poté, co porodila svého prvního syna Yanicka. První přehlídku odkráčela v roce 1998 (a také začala randit s Haberou). Ale to není všechno – v témže roce Daniela jako nováček na molu odprezentovala pětimilionovou Fantasy Bra 'Dream Angel'.

Pak odkráčela ještě tři přehlídky jako oficiální andílek. V roce 2001 její spolupráce s Victoria's Secret skončila. Kromě přehlídek se Daniela zviditelnila také fotkami pro tuto značku. Ve světě Victoria's Secret si rozhodně udělala dobré jméno – vždyť odprezentovat miliónovou podprsenku na první přehlídce není jen tak.

Eva Herzigová

Jméno této modelky možná bude známé jen velkým fanouškům modelingu, mezi nimiž je legendou. Eva totiž není typická komerční modelka a v současnosti jí táhne už na padesátku. Dosud se však pohybuje v oblasti módy a modelingu a na kontě má mnoho zajímavých spoluprací. A jelikož je na tomto seznamu, tak spolupracovala i s Victoria's Secret. Odkráčela tři přehlídky pro tuto značku v letech 1999 až 2001 a dokonce nafotila i katalogy. Eva a VS nikdy nepodepsaly smlouvu, a tak se nikdy nestala oficiálním andílkem, ale fanoušci na ni stále vzpomínají jako na úžasnou modelku

 

Príspevok, ktorý zdieľa @wuzp0ppinn,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @victoriasecretv.s,

Hana Soukupová

32letá česká kráska se modelingu věnuje aktivně i v současnosti, ale jako jedna z vyvolených může vzpomínat i na krásné časy ve Victoria's Secret. Za svůj život odkráčela více než 500 přehlídek a dvě z nich byly právě pro legendární značku spodního prádla. V letech 2006 a 2007 se po molu prošla v tělovém setu s průhlednou vlečkou či v sexy kostýmu žirafy.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @aj_ambrose95,

Michaela Kocianová

I Slovensko mělo svou zástupkyni na nejkrásnější přehlídce! A to v roce 2007, kdy se po molu prošla naše Michaela Kociánová. Přehlídky se sice zúčastnila jen jednou (na molu několikrát v různých segmentech), ale v minulosti nafotila několik plavkových sérii pro katalog a internetovou stránku.

Michaela sice s VS nepodepsala smlouvu, ale to se může kdykoliv změnit. Je jí teprve dvacet devět let a ve světě modelingu se jí pořád neuvěřitelně daří, a tak jí budeme držet palce!

 Michaela s Isabeli Fontana a Adrianou Lima v zákulisí přehlídky 

Myslíš, že tyto československé modelky na mola VS zapadly? A která se ti líbí nejvíce?

Domů
Sdílet
Diskuse