Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2018 23:16
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Užijte si ty nejnebezpečnější kaskadérské kousky z Mission: Impossible – Fallout

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Paramount Pictures zveřejnilo úžasné zákulisní video, které se soustředí na Toma Cruise a pětici šílených scén z Mission: Impossible 6.

Tom Cruise riskuje život, aby pobavil diváky. Asi takto by se dala v krátkosti shrnout oblíbená akční série Mission: Impossible, která se svým šestým dílem už zanedlouho vstoupí i do našich kin.

A pokud naše články o nadcházející části sledujete pravidelně, tak již velmi dobře víte, že Tom kvůli co nejvyšší kvalitě filmu vlastnoručně pilotoval helikoptéru, vyskočil z letadla více než stokrát, řídil motorku bez helmy, riskoval na laně v obrovské výšce či přeskakoval z budovy na budovu.

Užijte si ty nejnebezpečnější kaskadérské kousky z Mission: Impossible – Fallout
Zdroj: Paramount Pictures

Studio Paramount Pictures nyní zveřejnilo ukázku ze zákulisí, která nám opět dokonale vyrazila dech. Obsahuje totiž množství úžasných záběrů z natáčení těch nejnebezpečnějších kaskadérských kousků pro Mission: Impossible 6.

Ve videu níže se nachází i režisér Christopher McQuarrie společně s několika herci a dalšími členy štábu, kteří diváka v krátkosti uvedou do dění a něco málo ohledně jednotlivých kousků i prozradí. Jak se ale říká, dost bylo zbytečných řečí. Vychutnejte si slibovanou ukázku.

My v závěru už jen připomeneme, že premiéra snímku je u nás naplánována na 2. srpna 2018, a pokud se chcete dozvědět více o příběhu a obsazení, vstupte už klasicky do tohoto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse