Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2018 10:54
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Wiz Khalifa tě provede svým příbytkem za 4,6 milionu dolarů. Rezidence v LA disponuje hernou, studiem či marihuanovým barem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Raper během prohlídky představil i unikátní sbírku svého vozového parku.

Youtubový kanál Architectural Digest pravidelně přináší svým divákům specifická videa ze série Open Door, v nichž jde ve zkratce o jakousi domovní prohlídku známých a úspěšných lidí. V posledním díle se objevila poměrně kontroverzní celebrita v porovnání s předchozími hosty show. Všem dobře známý třicetiletý americký raper Wiz Khalifa tě provede svým příbytkem v Los Angeles s hodnotou 4,6 milionu dolarů.

Rezidenci v typickém středomořském stylu obývá Wiz společně se svým pětiletým synem Sebastianem. Jak sám tvrdí, má rád soukromí, a proto si do domu moc lidí nepouští. Luxusní dům disponuje šesti ložnicemi, hernou, nahrávacím studiem či dokonce soukromým dab barem, tedy marihuanovým salonkem. V raperově příbytku se nachází také velký šatník a spousta obrazů, zlatých desek či různých jiných cen.

V závěru celé prohlídky ti Wiz ukáže terasu za domem, kde se nachází trampolína, vyhřívaný bazén a nádherný výhled na okolí. Celé to uzavře představením sbírky old-schoolového vozového parku. Raperovo luxusní sídlo působí velmi estetickým designem a je doplněno o unikátní nábytek podle jeho požadavků od společnosti Marso Studio.

Domů
Sdílet
Diskuse