Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2018 15:25
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muži pod 33 jsou nepoužitelní, prohlásila Jennifer Lopez

REFRESHER
Uložit Uložené

Slavná zpěvačka má na muže vlastní názor.

Tinder výrazně změnil způsob, jak se seznamujeme. Známá zpěvačka Jennifer Lopez ji zřejmě k obohacení svého vztahového života nevyužívá, ale nechala se přemluvit k účasti v show Swipe Sessions. Jako žena, která má za sebou hromadu vztahů, přišla pomoci nezadané Brooke najít na Tinderu vhodného chlapa.

Brooke neměla příliš komplikované požadavky, protože chtěla šikovného muže, který bude schopen případě potřeby nasekat dřevo. Zpěvačka hned smetla ze stolu adepta, který prý nechce jít na rande s žádnou ženou skladující kečup v chladničce.

Jennifer vytáhla při hodnocení jednotlivých kandidátů několik moudrosti a nejvíce zaujala prohlášením, že muži jsou před 33. narozeninami prakticky nepoužitelní. Každý muž se samozřejmě nedá zaškatulkovat do podobného tvrzení, jenže odbornice na vztahy Jane Greer pro magazín Insider řekla, že Jennifer Lopez není příliš daleko od pravdy.

Muži se ve skutečnosti většinou až po třicítce dostávají do fáze, kdy jsou vyrovnanější, finančně stabilnější a vyzrálejší, díky čemuž jsou připraveni na vztah a závazky. Neznamená to, že bys měla hledat jen chlapy nad 33 let, avšak pokud hledáš ve vztahu stabilitu, průzkumy a názory odborníků hovoří jasnou řečí.

Domů
Sdílet
Diskuse