Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2018 17:30
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Osmnáctiletá Češka tento týden podstoupí zákroky, aby vypadala jako Barbie. Gabriel je pevně odhodlaná žít život plastové panenky

REFRESHER
Uložit Uložené

Mladá Češka se zákroků nebojí a na tento týden jich má naplánováno opravdu hodně.

O mladé Češce, která věnuje veškeré své úsilí do přeměny v lidskou verzi Barbie, jsme tě už informovali zhruba před rokem, od té doby se však Gabriel Jiráčková pořádně změnila. Za poslední měsíce stihla podstoupit zvětšení rtů či prsou, a i když jí radikální zásahy do těla hromada lidí neschvaluje, Gabriel je odhodlána i nadále měnit své tělo, aby se podobala známé plastové hračce.

Zejména tento týden je pro osmnáctiletou dívku náročný. Nechá si například zúžit oblast mezi čelistí a krkem, vyplní jí lícní kosti a zvýrazní kontury celého obličeje. Botox a kyselina hyaluronová se zase postarají o vyplnění míst, kde je něco navíc nebo něco chybí. Časem má přijít na řadu i chrup, který chce upravit do perfektního stavu.

My se necháme úpravami překvapit, Gabriel však věří, že vše dobře dopadne a změn se nebojí. Některé fanoušky novinky české Barbie pořádně potěšily. Na Instagramu ji sleduje 34 tisíc lidí. Sice jde o úctyhodné číslo, ale trend Barbie postav je poměrně populární. Nejznámějším představitelem je rozhodně Rodrigo Alves, lidská napodobenina Kena, který za plastické operace utratil už statisíce a dorazily i zdravotní komplikace.

 

Nezdá se to, ale balkóny mají velmi zajímavou atmosféru, vzniká na nich spousta nových přátelství a začíná mnoho nových věcí Lidé se mě nezřídka ptají, kde získávám kontakty a jak je možné, že se mi vždy plní to, co si vysním a naplánuji. Není třeba se hned přátelit s Bradem Pittem, aby člověk nabyl nových zkušeností a dostal se tam, kam chce. Stačí jen vytrvat v tom, za čím si jdeš a vyrazit ven mezi lidi... a třeba právě na nějaký ten balkón @czech_fashion_week Outfit by @oliwyesoukupova Photo by @hodac_in_photo #lolotabella #gabrieljirackova #czechbarbie #barbie #czechfashionweek #oliwyesoukupova #blondehair #pinkoveral #sexy #sexylady #sexydress #longhair #karlovyvary #grandhotelpupp #balcony #beauty #pupp #fashionweek #czechfashionweek2018 #lady

Príspevok, ktorý zdieľa Lolo ta Bella Official (@lolotabella),

Domů
Sdílet
Diskuse