Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2018 10:20
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

PewDiePie si nás opäť pomýlil s Česko-Slovenskom. Jeho video nás vykresľuje ako postapokalyptickú krajinu vo vojnovom konflikte

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Video od Felixa nás naozaj pobavilo, no geografiu by sa doučiť mohol.

Najpopuárnejšieho youtubera menom PewDiePie máme naozaj radi, no musíme podotknúť, že geografia nebude jeho najsilnejšou stránkou. Za posledný pol rok si nás totiž už druhýkrát stihol pomýliť s Česko-Slovenskom, pričom tentokrát zašiel ešte ďalej. Vo svojej ironickej sérii Try not to Laugh sa tentoraz dostal k videu, kedy herec z nového Ant-Man and the Wasp pozýva obyvateľov Indie do kina. Fanúšikov zdraví a odkazuje im, že sa nevie dočkať, kedy sa do Indie znovu dostane.

Celý klip je však nesmierne trápny a to neunikne ani Felixovej pozornosti, ktorý si pozvánku do kina okamžite podal a vtipným spôsobom sparodoval, pričom si to odnieslo už neexistujúce Česko-Slovensko. Na jeho rozpad PewDiePie pritom zabudol aj minule. Reč o Česko-Slovensku však jeho videoeditor Brad navyše doplnil apokalyptickým pozadím a zvukmi vojnovej streľby, švédsky youtuber s britským editorom tak o dianí v strednej Európe veľký prehľad nemajú. Video sa na najodoberanejšom kanále na YouTube ocitlo len pred niekoľkými hodinami, už ho však videlo 3,5 milióna ľudí.

Kontext od 3:02

Domů
Sdílet
Diskuse