Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2018 21:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Chtěl se pochlubit svým Lamborghini, ale vyskočil a rozbil si čelní sklo. Nenápadně se tvářil, že si škody ani nevšiml

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na akci Autopride na Floridě nedopadl jeden majitel Lamborghini slavně.

Vlastnit luxusní auto za stovky tisíc eur se občas nevyplácí. Neznámý chlapík o tom přesvědčil všechny přítomné návštěvníky akce Autopride v Key West na Floridě. Autopride sdružuje exotické drahé vozy, jejichž majitelé se přijdou projet po místních ulicích, aby umožnili obyčejným lidem pokochat se stroji, které se v tak hojném počtu na ulicích obvykle nedají vidět.

Majitel jednoho z aut si své černé Lamborghini užíval natolik, že dostal chuť udělat pomocí něj menší show. Zatímco všichni klidně stlačovali plynové pedály a nechali lidi poslechnout si zvuk motoru, muž najednou auto zastavil, vyskočil z něj a chtěl trošku lidi vyburcovat. Zvolil k tomu nejhorší možnou strategii. Vyskočil na čelní sklo a také na videu je krásně slyšet nepříjemné prasknutí.

Řidič si rozbil čelní sklo, ale pokračoval v burcování s rukama nad hlavou a tvářil se, jako by čelní sklo neviděl. Slečna na sedadle spolujezdce jen nevěřícně vystrčila hlavu z auta a muži vynadala za to, že právě zbytečně vydělal pár tisíc dolarů, které bude muset vysolit za opravu.

Domů
Sdílet
Diskuse