Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2018 20:23
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Newt a Brumbál spojují síly proti Grindelwaldovi v traileru k pokračování Fantastických zvířat

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Warner Bros. opět potěšilo fanoušky a zveřejnilo novou ukázku ze snímku Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Debutová ukázka ze snímku Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, která se nám představila už v průběhu března, nás opravdu potěšila. Kromě starého známého Newta se v ní totiž objevil i Grindelwald v podání Johnnyho Deppa či Jude Law jako mladší Brumbál.

Od té doby už ale uběhlo několik dlouhých měsíců, a tak bylo skutečně jen otázkou času, kdy světlo světa spatří další nové záběry. A ty dnes opravdu dorazily v podobě čerstvého traileru, který naleznete níže.

Co se samotného příběhu týče, ten se bude odehrávat nějaký čas poté, co temný čaroděj Gellert Grindelwald (Johnny Depp) naplnil svůj slib z konce prvního filmu a utekl z vězení Magického kongresu Spojených států amerických, známého pod zkratkou MACUSA.

 

Grindelwald se tedy vydá na cestu po světě, aby na svou stranu získal následovníky a postaral se o to, že kouzelníci čisté krve převezmou vládu nad všemi nemagický bytostmi.

Jedinou naději pro kouzelnický svět tak představuje Albus Brumbál (Jude Law), který je však v tomto časovém období mnohem mladším a ustaranějším mužem, než tím moudrým a rozmarným mágem, jakého si pamatujeme z filmů o Harrym Potterovi.

Brumbál tak požádá o pomoc svého bývalého studenta Newta Scamandera (Eddie Redmayne), který souhlasí i přesto, že netuší, jaká nebezpečí ho vlastně čekají.

Trailer vypadá opět skvěle, Warneři si zkrátka kampaň umí pohlídat. Opět nás čeká plno kouzel, magická atmosféra a i nějaká ta osudovost. Zatím to funguje, tak snad budeme spokojeni i v kinosálech.

Za režií stojí David Yates (Fantastic Beasts and Where to Find Them, poslední čtyři Harry Potter filmy), o scénář se postarala autorka předlohy J. K. Rowling a kromě výše zmíněných pánů se ve filmu objeví i Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Carmen Ejogo, Claudia Kim či Callum Turner.

Premiéra snímku je u nás naplánována na 15. listopadu 2018, a pokud se o něm chcete dozvědět více, vstupte už klasicky do tohoto vlákna. Co říkáte na nejnovější trailer? Zajdete koncem roku do kina?

Domů
Sdílet
Diskuse