Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2018 21:01
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Godzilla a ostatní mytologická monstra se probouzejí a rozpoutávají chaos v ukázce ke King of the Monsters

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Godzilla: King of the Monsters se hlásí o slovo skvělou ukázkou.

V roce 2014 vtrhl Gareth Edwards do kin se svou Godzilly a s úspěchem ji v roce 2017 následoval Kong: Skull Island od Jordana Vogt-Robertse. Ještě předtím, než se tato dvě kultovní monstra setkají tváří v tvář, dostaneme sequel Godzilly s podtitulem King of the Monsters.

Ten režíruje Michael Dougherty, autor hororových komedií Trick 'r Treat a Krampus. Příběh se bude točit kolem kryptozoologické agentury Monarch, která zjistí, že kromě Godzilly existují i další mytologické obludy – konkrétně Mothra, Rodan a King Ghidorah. Když tito bájní tvorové opět povstanou, lidstvo se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

Ve snímku si zahrají Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Bradley Whitford a Charles Dance.

Jelikož dosud bylo o snímku slyšet poměrně málo, dalo se předpokládat, že první ochutnávku dostaneme právě na Comic-Conu. Předpoklady se ukázaly jako správné, takže si níže můžete prohlédnout první teaser.

Atmosféru mu rozhodně upřít nemůžeme. Stejně tak jako pořádnou dávku kvalitních triků. Zdá se, že tentokrát nás čeká i válečné peklo. Jen s mytologickými obludami. Těšíme se.

Bude zajímavé sledovat, jak se Dougherty popere s vysokorozpočtovým blockbusterem, neboť dosud režíroval hlavně horory skromného rozpočtu. Samotná ukázka však zatím působí dobře, ačkoli neukazuje příliš mnoho (tvůrci si evidentně šetří munici na další měsíce). Snímku se v kinech dočkáme 30. května 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse